Sigtelserne haglede ned over bilist: Stjal bil, truede mand og kastede potteplante mod bil

19. oktober 2021, 09.25

Foto: Jørn Deleuran

STAKROGE Politiet blev klokken 16.20 mandag kaldt til en adresse i Stakroge, hvor der havde været uoverensstemmelser mellem to mænd. Politiet oplyser, at en 58-årig mand fra Ringkøbing var på besøg hos en 51-årig kvinde fra Stakroge.

Den 58-årige mand blev opsøgt og truet af en 49-årig mand fra lokalområdet.

- Han ville spørge til den 58-åriges fortid, men det ønskede han ikke at oplyse om, forklarer sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Læs også
Politiet kaldt ud til vold i nattelivet: Dørmand holdt voldsmand tilbage i Herning

Den 49-årige mand skulle ifølge politiets oplysninger havde slået mobiltelefonen ud af hånden på den 58-årige mand, da han vil ringede til politiet, og derfor var det kvinden, som kontaktede politiet.

Politiet oplyser endvidere, at der var kastet en potteplante mod ruden af den 58-åriges bil.

Da patruljen kom frem, var den 49-årige mand kørt fra stedet, men han blev stoppet. Ifølge politiet havde han stjålet den bil, han kørte i, og han kørte under indflydelse af alkohol. Derfor blev han sigtet for spirituskørsel og samtidig for kørsel uden førerret.

Den 49-årige mand blev også sigtet for husfredskrænkelse og trusler. Han blev anholdt klokken 16.48 og blev senere løsladt, da jurister vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille ham med krav om varetægtsfængsling.

Læs også
Sendt et halvt år i fængsel: Dømt for tyveri af hængekøjer og besiddelse af hampplanter
Abonnement