Mick Øgendahl: Ikke kun skæg og ballade

Mick Øgendahl er klar med nyt show og rammer Herning til oktober. Vi mødte ham til årets Smukfest i Skanderborg

Udgivet:16. august 2016, 16.55

Læsetid:6 minutter

Interview Mick Øgendahl går rundt med solbriller og hue, da Herning Folkeblad møder ham på årets Smukfest i Skanderborg. På den måde er den kendte danske komiker og skuespiller nærmest ukendelig, men da »forklædningen« først ryger af, træder det velkendte ansigt, »gummifjæset« som han er kendt for, frem i lyset på festivalen.

Det er ikke, fordi den sjove mand går rundt og gemmer sig. Men fokus er bare rettet fuldt og helt ind på et show, han skal lave et sted på festivalområdet.

Her skal Mick Øgendahl - foran et specielt inviteret publikum på et par hundrede mennesker, lave en prøveforestilling på showet »Fest« - komikerens nye onemanshow, som han tager på en omfattende Danmarksturné med fra midt i september. Han rammer Herning med fire shows sidst i oktober.

- Jeg startede med at arbejde på showet for et år siden, men så har jeg haft en intens periode med prøveshows her de seneste uger, fortæller Mick Øgendahl dagen før prøveshowet i Skanderborg.

- Jeg skal bruge det til at finde ud af, om de emner, jeg har valgt, egentlig holder. Og om jeg har lavet den rigtige rækkefølge, lyder det fra den sjove mand.

Mick Øgendahl er blevet 43 år og er nu klar med sit første onemanshow i fire år. Han er også kendt fra blandt andet flere film, tv-serien »Tomgang« samt ikke mindst »Hvor fanden er Herning«.

En fest der, hvor man er ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind