Orienteringsmøde om sognerejse i Jesu fodspor

18. august 2020, 11.33

Jerusalem har meget at byde på, og der vil være rig lejlighed til at opleve en række af de steder, som har haft en betydning for byens historie. Foto: Privatfoto

LIND Har du lyst til at dyppe fødderne i floden, hvor Jesus blev døbt? - eller gå den vej, Jesus gik i Jerusalem på vej til sin korsfæstelse?

Så er det en god idé at krydse 27. august af i kalenderen, hvor arrangørerne af en sognerejse til Israel vil holde orienteringsmøde i Lind Sognehus.

Turen finder sted otte dage i maj 2021, og er arrangeret af Rind-Kollund Menighedsråd i samarbejde med sognepræsterne Ulla Kristiansen og Orla Villekjær.

De er samtidig rejseledere på turen, der bringer deltagerne rundt i et land, der har rigtig meget at byde på, når det gælder natur, kultur og religion.

- Vi har en indfødt, dansktalende rejseguide. Det er en vigtig del af en sådan rejse, fortæller Orla Villekjær.

Turen byder på en række oplevelser, der trækker tråde til bibelhistorien, og deltagerne kommer til at gå i nogle af Jesu fodspor undervejs.

Naturen varierer fra gold ørken til frodig landbrugsjord, og undervejs er der vandreture i alt fra grotter til bjerglandskaber. Selv en badetur i Det døde hav kan det blive til.

Der er overnatninger på hoteller i Bethlehem, Nazareth og Jerusalem, så deltagerne kan nå at hvile sig og samle kræfter undervejs i et omfattende og tæt pakket program.

Der er tale om en åben sognerejse, som alle er velkomne til at deltage i.