Medie: FC Midtjylland vil købe søsterklub og udvide stadion

FC Midtjylland vil angiveligt udvide MCH Arena og styrke talentudviklingen ved blandt andet at købe en søsterklub

26. februar 2020, 07.14

Ifølge Ekstra Bladet står MCH Arena måske over for en udvidelse. Det afviste Rasmus Ankersen dog, da Folkebladet i forbindelse med klubbens generalforsamling spurgte til spekulationerne Foto: Tom Laursen

FODBOLD Med ni points forspring til FC København i den aktuelle Superliga-tabel har FC Midtjylland sat kursen mod klubbens tredje danske mesterskab, men overliggeren skal endnu højere op i den ambitiøse Herning-Ikast-klub.

Ifølge Ekstra Bladet har FCM planer om at udvide kapaciteten på MCH Arena. Desuden skal talentudviklingen styrkes ved at opkøbe en anden klub og gøre den til sin »søsterklub«. Her skal nogle af FCM’s unge talenter samt andre spillere, som ikke er aktuelle for førsteholdet, i stedet spille og udvikles.

FCM vil desuden opgradere satsningen på klubbens akademi i Nigeria, FC Ebedei.

Det har Herning Folkeblad også tidligere beskrevet.

Herning Folkeblad har tirsdag formiddag forgæves forsøgt at få en kommentar til Ekstra Bladets historie fra FC Midtjylland.

Plads til flere sponsorer

I forbindelse med FCM’s generalforsamling 24. oktober sidste år afviste bestyrelsesformand Rasmus Ankersen overfor Herning Folkeblad, at der var aktuelle planer om en udvidelse af MCH Arena.

Men han fortalte også, at man arbejdede på at finde en løsning, så man kan have flere spisende gæster og sponsorer til kampene. Pladserne i loungen og skyboxene er udsolgte til klubbens hjemmekampe.

- Det er jo positive nyheder, at vi har udsolgt hver gang. Men det er klart, at når vi har sponsorer på venteliste, så har vi en udfordring, vi skal have set på. Derfor er vi også gået i dialog med MCH om, hvordan vi kan servicere flere i forbindelse med kampene. Hvad resultatet bliver af de drøftelser, er helt åbent lige nu, sagde Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad 25. oktober sidste år.