Priske roser stærk karakter - men det første kvarter var utilgiveligt

3. november 2020, 23.52

FCM-træner Brian Priske var tilfreds med sit holds karakter mod Ajax. Foto: Tom Laursen

HERNING Cheftræner Brian Priske kunne endnu engang se sit hold levere en rædselsstart i Champions League med to let indkasserede mål i indledningen mod Ajax. Og det var chefen selvsagt ikke tilfreds med.

- Det er utilgiveligt, og i det første kvarter fik vi slet ikke spillet, som vi havde planlagt, lød det fra Priske til TV3+ efter kampen.

- Vi viser flot karakter, og vi får rejst os, scoret et flot mål og har chancer til flere. Men det er hårdt at skulle komme fra baghjul på denne måde efter at have fået sådan en spand vand i hovedet. Men jeg må rose drengene for at vise karakter, lød analysen fra Brian Priske, der ærgrede sig over, at FCM ikke havde held med at finde en udligning i anden halvleg.

- Det bliver vanskeligt i anden halvleg. Vi må heller ikke glemme, at Ajax er et godt hold, som er gode på bolden. Vi bruger mange kræfter på at presse og stresse dem, og så kan det være svært at finde overskuddet til også at sætte spillet. Men selvom vi ikke er gode nok til at kreere chancer i anden halvleg, er vi alligevel tæt på i de sidste 10 minutter, lød analysen.