Gaming, komik og koncert: Her er syv tips til din weekend i Herning

Der sker lidt for enhver smag i Herning i weekenden. Få inspiration til, hvad du og familien kan lave i oversigten her

Udgivet:21. april 2022, 15.06

Læsetid:1 minut

Der er masser at lave i Herning i weekenden. Du kan blandt andet opleve komikeren Tobias Dybvad med sit fjerde one-man show "Levemand" lørdag aften. PR-foto

Anna Bech Sørensen
Journalist| ans@mediehusenemidtjylland.dk

Aaaahh, weekend! Endelig tid til at sove længe, slappe af og... ja, hvad skal du egentlig finde på?

Hvis du mangler inspiration til at aktivere dig selv, børnene eller hele familien, så giver vi dig her syv tips til arrangementer i Herning, som du og din familie kan fylde weekenden med.

Fredag

Den store klassefest

Herning Bibliotek, klokken 18.30 - 21.00

Biblioteket i Herning holder byens største klassefest for elever i 4. til 6. klasse fredag aften. Så har du et par pre-teens i hjemmet, der har hang til popcorn og dansemoves, er det stedet.

Læs mere her

Gamebox festival 2022

MCH Messecenter Herning, fredag - søndag

MCH åbner dørene til Danmarks største gamingevent i weekenden. Du kan blandt andet se showkampe, dyste mod vennerne og udvide din gaminghorisont.

Læs mere her

...Det er 30 år siden, at Danmark blev europamestre i fodbold, Bill Clinton blev valgt som præsident, og at Krummerne 2 havde premiere i biograferne. Det er også 30 år siden, at Hit med 80’erne første gang gik på scenen. Fredag på Fermaten gælder det bandets jubilæumsturne, og det ville vi gerne have anbefalet dig....men der er udsolgt.

Til dig, der skal afsted og skråle med på blandt andre “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”: God fornøjelse.

Læs også
<span>Koldbrygget, japansk eller latte:</span> Det er sæson for iskaffe - sådan gør du <span>Koldbrygget, japansk eller latte:</span> Det er sæson for iskaffe - sådan gør du
Læs også:
Koldbrygget, japansk eller latte: Det er sæson for iskaffe - sådan gør du

Lørdag

Frokostjazz

Ristorante Marco Polo, klokken 11.00

Drømmer du om en afslappet frokost? Så kan du lytte til glad og varieret jazz fra Hof Trio på Marco Polo. Orkestret mestrer både de gamle klassikere fra New Orleans, swing, evergreens og ny-arrangerede udgaver af kendte danske revyviser.

Læs mere her

Jubilæumskoncert

MCH Herning Kongrescenter, klokken 15.00

Herning Musikskole fylder 50 år og holder derfor jubilæumskoncert med 300 medvirkende fra musikskolen, Herning Amatørsymfoniorkester, professionelt band og en helt særlig konferencier, som både kan spille og synge.

Læs mere her

Stand-up: Levemand

MCH Herning Kongrescenter, klokken 19.00

Komikeren Tobias Dybvad indtager scenen med sit fjerde one-man show "Levemand". Her hylder han det positive livssyn og spidder hverdagsbrok.

Læs mere her

Koncert: Svartsot

Fermaten, klokken 21.00

Bandet Svartsot, der spiller folkmetal, har ry som et liveband med fansene i fokus. Bandets stil er et møde mellem folk- og middelaldermusikkens fængende melodier og dødsmetallens tyngde og råenergi.

Læs mere her

Læs også
<span>Brug Byen med Charlotte Rowan:</span> Herning er ligesom Liverpool - det er folket, der gør byen til noget særligt <span>Brug Byen med Charlotte Rowan:</span> Herning er ligesom Liverpool - det er folket, der gør byen til noget særligt
Læs også:
Brug Byen med Charlotte Rowan: Herning er ligesom Liverpool - det er folket, der gør byen til noget særligt
Søndag

Operabio

Nordisk Film Biografer Herning, klokken 11.30

Vil du være kulturel på en søndag, kan du opleve en italiensk opera af Giuseppe Verdi, der er en historie om politiske intriger, ægte venskab, kirkelig magtfordrejning og ulykkelig kærlighed. Operaen kan her opleves i en opsætning fra New Yorks Metropolitan Opera.

Læs mere her