Brandes bedste skal findes

Lørdag 22. februar skal der for 47. gang dystes om Brande-mesterskabet i firmafodbold

15. januar 2020, 12.05

Så skal Brande-mesterskabet i indeforbold atter afgøres. Foto: Tony Brøchner

BRANDE 25 af de seneste 30 gange er herrerækken blevet vundet af et hold fra Siemens Gamesa, men sidste år vandt Præstelundskolen for første gang titlen i A-rækken, mens B- og Socialrækken blev vundet af Dalgasskolen.

Sejren i mix-rækken gik til Jack & Jones 2go fra Bestseller, mens IBK-tøserne fra Ikast-Brande Kommune som de eneste formåede at forsvare titlen i damerækken.

I 2018 blev social- og herre A-rækken slået sammen, i den forstand at alle herrehold blev fordelt i indledende puljer med fire hold, hvorfra vinderen gik videre i A-rækken, mens nummer to røg over i B- og Socialrækken.

Ændringen blev positivt modtaget fra alle sider, så den model har arrangørerne naturligt nok valgt at holde fast i.

Også mixrækken, hvor der maksimalt må være to herrer på banen ad gangen, gentages uændret. Det samme gælder damerækken.

Sidste år deltog i alt 66 hold i firmafodboldmesterskaberne, der er forbeholdt firmaer beliggende i den gamle Brande Kommune, og holdets spillere skal have deres hovedbeskæftigelse i det firma, der stiller holdet. Det er dog stadig muligt for mindre firmaer at gå sammen om at stille et hold.

Sidste frist for tilmelding er fredag 7. februar.

Som sædvanlig vil der til spillerne på de respektive hold dagen igennem være masser af spurtpræmier, som velvilligt er skænket af firmaer og forretninger i Brande og omegn.

Desuden er der mulighed for børneparkering i Hal C og for en gratis tur i svømmehallen.

Det er Old Boys, der står bag turneringen. Det har foreningen gjort siden 2008.