Formandsskifte i Brande Fitness

Den afgående formand blev udnævnt som æresmedlem

12. juli 2021, 09.55

Morten Mathiassen trak sig tilbage som formand, og Maria Viese blev ny formand for Brande Fitness. Foto: Privatfoto

BRANDE Foreningen Brande Fitness har holdt generalforsamling, og her gjorde den afgående formand Morten Mathiassen status over 2020, som udviklede sig noget anderledes end forventet, lyder det i en pressemeddelelse.

Året begyndte rigtig flot med rigtig fine medlemstal, og foreningen kunne også indvie sit nye Outdoor Fitness område i februar 2020.

Derfor var optimismen i top og der var store planer for både indkøb af udstyr og aktivitet i centeret.

- Allerede i marts måtte vi se planerne smuldre, da foreningen blev lukket ned af covid 19. Det blev starten på et år, som ingen af os kunne forestille os, lød det fra Morten Mathiassen.

Ingen indtægter

I forbindelse med nedlukningerne har alle medlemskaber været sat i bero. Det betød, at der ingen indtægter var, men de faste omkostninger skulle fortsat betales.

Derfor var bestyrelsens fokus i høj grad på den økonomiske situation. Det var en periode med stor usikkerhed, men heldigvis blev det muligt for foreningen at søge om kompensation, og der blev bevilliget 116.000 kroner.

- Alle udgifter blev holdt på et minimum, og der blev herunder også rettet henvendelse til alle foreningens frivillige om de ville bidrage helt eller delvis med den opgørelse, de havde optjent. Hovedparten var positive, og det er foreningen meget taknemmelige for, sagde den afgående formand.

Målrettet indsats

Der blev også sendt en ansøgning til DGI og DIFs coronapulje, hvor foreningen søgte om kompensation for tabte kontingentindtægter, og her fik man bevilliget 320.000 kroner.

Dette beløb og hjælpen fra de frivillige vil indgå i regnskabet for 2021.

Som en erkendelse af og tak for hans store arbejde gennem alle årene blev Morten udnævnt til æresmedlem.

Han har gennem 19 år været med til at bygge foreningen op gennem en målrettet indsats i næsten 20 år.

Som nye i bestyrelsen blev René Nielsen og Ole Halager valgt.

En omrokering på pladserne betød at ny formand blev Maria Viese.

Indlæser debat...