Sælg din bolig og giv en gave

Sælg din bolig og få mulighed for at give 2000 kroner til en valgfri forening

15. november 2018, 09.27

Holdet bag Danbolig Johs. Pedersen. Fra venstre er det indehaver Johs. Pedersen, Susanne Bliddal, Lillian Horsholt, Lykke Brokholm Madsen og Lars Kaspersen. Indehaver Line Høst Brødbæk er ikke med, da hun er på barsel. Foto: Tom Laursen

Aulum-Vildbjerg-Videbæk Hos Danbolig Johs. Pedersen vil man gerne støtte lokalområderne, og derfor afprøver man nu en ny lokal idé.

Ejendomsmægleren, der sælger boliger i Aulum, Vildbjerg, Videbæk, Ringkøbing og mange andre steder, ønsker at støtte de lokale foreninger, men man har svært ved at vælge, hvilken forening der skal støttes, og derfor lader man det nu være op til sælgerne.

Alle, der sætter deres bolig til salg fra nu og resten af året, får mulighed for at vælge en forening, som betyder noget for dem, og når så boligen er blevet solgt, så giver Danbolig den pågældende forening 2000 kroner.

- Foreningen må bruge pengene til lige, hvad den vil. Det er bare værsgo - få noget godt ud af dem her, siger indehaver Johs. Pedersen.

Om lysten til at støtte foreninger i lokalområdet, siger han:

- Vi er alle klubmennesker, og derudover ønsker vi at være så lokale som muligt. Ved at lade sælgeren bestemme, så har alle foreninger, både store og små, mulighed for at få noget ud af det, siger Johs. Pedersen, der fortæller, at både ham, hustruen og børnene har været meget involveret i byens håndboldklub som spillere, ledere og trænere.

En lille håndsrækning...