Tidligere Multiform-direktør får nyt chefjob

Michael Oversø fik hurtigt nyt job i køkkenbranchen

16. januar 2020, 09.01

Michael Oversø tiltræder som kædechef for Svane Køkkener. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE I november meddelte Kibæk-virksomheden Multiform, at administrerende direktør Michael Oversø var fratrådt efter gensidig aftale.

Nu annoncerer TCM Group, at man har ansat Michael Oversø som kædechef for Svane Køkkenet pr. 1. februar. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor TCM Group også fremhæver hans erfaring fra tidligere job, hvor han har haft kommercielt ansvar for HTH, Invita og Unoform samt været kædechef for Kvik Køkkener.

- Michael Oversø kommer til Svane Køkkenet med en meget lang og værdifuld erfaring fra køkkenbranchen. Michael har den helt rette profil og erfaring til både at kunne fortsætte Svane Køkkenets flotte udvikling med at vinde markedsandele i Danmark og til at accelerere væksten i det øvrige Skandinavien, udtaler administrerende direktør Ole Lund Andersen, TCM Group.

Svane Køkkenet har i alt 28 butikker i Danmark og 8 butikker i Norge. Ejeren TCM Group står desuden bag Tvis Køkkener, Nettoline og Kitchn samt løsninger, der sælges gennem forhandlere under forhandlernes eget brand (private label).

Michael Oversø ser frem til den nye ledelsesopgave.

- Jeg har udefra gennem flere år fulgt med i Svane Køkkenets unikke innovations- og designstrategi, og jeg glæder mig meget til at blive en del af Svane Køkkenet og fortsætte den imponerende rejse, som Svane Køkkenet har været på de senere år, siger han.