Design-elever indtager galleri i midtbyen

Designelever fylder midtbygalleriet op med spændende produkter

Udgivet:25. oktober 2016, 07.22

Læsetid:3 minutter

udstilling Det Hemmelige Galleri følger op på sidste års succes og åbner dørene op for en sprudlende og kreativ designudstilling i samarbejde med Tekodesignere - og det er helt bevidst, at galleriet ikke bruger institutionens nye navn VIA Design.

Udstillingen »Teko design 2016« er et miks af møbeldesignernes innovative produkter og designkoncepter, sansepirrende haute couture fra fashionverdenen og med eksplosive kunstværker, som pryder væggene i galleriet.

Alt i alt et alsidigt design-og kunstunivers, som er værd at gå på opdagelse i - for alle nysgerrige.

De engagerede og dedikerede møbel- og fashiondesignudstillere, vil fremvise møbler, interiør og couture som både er mere eller mindre færdigudviklede.

Et design består nemlig af utrolig mange faser, fra designerens første lyse ide, skitser og modelarbejde, til der står et færdigt produkt. Vejen hertil er ikke lige, men lang og kringlet og kan koste lange arbejdsnætter med blod og sved - til tider tårer for at nå deadline og et resultat, der er yderst tilfredsstillende.

Dragende produkter ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind