Bone’s lukker restauranter - takeaway holdes åbent

Der kan nu kun købes takeaway hos restaurantkæden. Det samme gælder for Flammen-kæden. Sunset Boulevard i Herning lukker midlertidigt

13. marts 2020, 08.26

Bone’s har lukket både Herning-restauranten og resten af kædens restauranter på grund af coronavirus. Foto: Henrik Ole Jensen

CORONA Den herningensiske restaurantkæden Bone’s lukker alle sine 24 restauranter i Danmark- inklusive den i Herning Midtby, og det samme gør konkurrenterne Sunset Boulevard og Flammen - der også begge har en restaurant i Herning. Flammen lukker alle deres 15 restauranter i Danmark. Sunset Boulevard kører videre, der hvor de har takeaway, men det har man ikke i 21 af deres restauranter, heriblandt den i herningCentret. Disse afdelinger lukkes derfor midlertidigt ned.

Det er dog stadig muligt at købe takeaway på både Bone’s og Flammen i Herning. Også her tager restaurantkæderne dog nogle forholdsregler. Bone’s vil eksempelvis sørge for, at der ikke er for mange mennesker, der henter mad på en gang, og kunderne må ikke længere selv blande deres salat.

Den herningensiske kæde holder lukket til og med 31. marts.

- Bone’s har valgt at følge statsminister Mette Frederiksens opfordring til ikke at samles i store grupper. Derfor holder alle Bone’s-restauranter lukket i foreløbigt resten af marts, skriver Bone’s på virksomhedens hjemmesiden.

Rabat til fødselarer

Herning-kæden lokker normalt med, at man kan spise gratis på sin fødselsdag, og her har man som nødløsning besluttet, at fødselarer kan få hundrede kroner i rabat på takeaway.

Mens Bone’s-kæden er lukket de næste tre uger, nøjes Flammen-kæden foreløbig med at holde lukket til og med 26. marts.

- Vi har med stor alvorlighed lyttet til regeringens og statsministerens opfordringer, og vi handler derfor med det samme - og vi bidrager, som vi mener, er det mest ansvarlige, står der på Flammens hjemmeside.