Arne Danielsen A/S udvider ejerkredsen

En af firmaets tømrere indgår som medejer af det succesfulde Brande-firma

6. januar 2022, 12.18

Ejerkredsen hos Arne Danielsen A/S er nu en trio. Det er fra venstre Lars Jensen, Erik Ellehammer og Jesper Kragsig. Foto: Privatfoto

BRANDE Fra årsskiftet er projektleder Jesper Kragsig indtrådt i ejerkredsen af Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S.

Det sker som led i et begyndende generationsskifte, hvor direktør Erik Ellehammer Nielsen har solgt ud af sin aktieandel til Jesper Kragsig - svarende til en ejerandel på 10 procent.

Ejerforholdet er således ændret til, at direktør Erik Ellehammer har 65 procent af aktierne, projektleder Lars Jensen har 25 procent, mens projektleder Jesper Kragsig har de resterende 10 procent.

- Jesper Kragsig blev uddannet som tømrer hos os og har været ansat sammenlagt i omkring 16 år med et par kortere afstikkere til andre virksomheder. Jesper har således været med på den spændende vækstrejse, som vores virksomhed har været på i årenes løb, og det er således en ejerkreds, der kender hinanden særdeles indgående og står for de samme værdier og mål, udtaler direktør Erik Ellehammer.

Ejerkredsen udvidet

Virksomheden blev etableret i 1961, hvor Arne Danielsen begyndte i Uhre.

30 år senere overtog sønnen Preben Danielsen firmaet sammen med Benny Brandt Andersen og omdannede det til et aktieselskab.

I 2002 blev ejerkredsen udvidet med yderligere to aktionærer: Lars Jensen, der havde været tømrer i virksomheden siden læretiden, blev medejer sammen med bygningskonstruktør Erik Ellehammer.

Fem år senere flyttede tømrer- og snedkerfirmaet til større lokaler på Borupvej.

Virksomhed i vækst

I 2011 overtog Erik Ellehammer ledelsen, da han købte aktierne fra Preben Danielsen og Benny Brandt Andersen. Lars Jensen havde dog fortsat en andel på 25 procent af aktierne.

I 2015 blev virksomheden Midtjysk Snedker- og Tømrerforretning i Herning opkøbt, og sidste år blev endnu to virksomheder opkøbt, nemlig tømrerfirmaet og malerfirmaet Gorm Lynge fra Silkeborg.

Det blev i øvrigt et andet jubelår for Arne Danielsen, der kunne fejre 60-årsjubilæum. Det var samtidig året, hvor firmaet blev kåret som årets håndværker 2021 og Succesvirksomhed 2021.

Indlæser debat