Første senge-overskud i syv år

16. november 2019, 14.34

SengeSpecialisten har endelig overskud. Foto: PR-Foto

REGNSKAB De kan endelig sove lidt bedre hos SengeSpecialisten. Kæden har 27 butikker - heraf en i Herning - og efter en årrække hvor store investeringer har presset indtjeningen, kan administrerende direktør Martin Amstrup Bang glæde sig over, at regnskabsåret 2018/19 gav et positivt resultat på 3,4 millioner kroner.

- Jeg er rigtig tilfreds med resultatet. På trods af at vi også i seneste regnskabsår har foretaget massive investeringer og blandt andet åbnet tre nye butikker, kan vi alligevel præsentere et overskud for første gang i syv år. Det kan vi blandt andet, fordi antallet af kunder er vokset markant, hvilket omsætningsstigningen på 29 procent er et tydeligt bevis på, fortæller han i en pressemeddelelse.

Flere butikker på vej

- Vi har i flere år fulgt en ambitiøs plan om øgede investeringer i it og butikker, med det formål at gøre det endnu mere attraktivt at handle i SengeSpecialisten. Det er de initiativer, der nu for alvor bærer frugt og gør, at vi kan præsentere et overskud. Det betyder rigtig meget. Ikke bare for mig men for alle medarbejdere i virksomheden, siger Martin Amstrup Bang, der forventer, at de positive takter fortsætter i de kommende år - blandt andet ved at kæden åbner flere butikker.