Ny sejr på isen: Blue Fox hopper op på andenpladsen

Efter en række målrige kampe var to scoringer nok til sejr over Rødovre

17. januar 2020, 21.32

Lasse Lassen scorede til 2-0 efter bare 10 minutters spil. Foto: Flemming Hansen

ISHOCKEY Herning Blue Fox fortsætter sin imponerende sejrsstime. Fredag aften blev det hjemme i Kvik Hockey Arena til en sejr på 2-0 over Rødovre. Det var sejr nummer 10 i de seneste 11 kampe.

Nok så vigtigt var det, at bundproppen Odense vandt over Frederikshavn med 3-2. Det betyder nemlig, at Blue Fox hopper forbi nordjyderne og nu ligger nummer to i Metal Ligaen.

Der var blot spillet seks minutter af kampen, da de 1926 tilskuere i hallen kunne juble første gang. Cameron Brace gjorde det til 1-0 assisteret af sine to canadiske landsmænd, Sean Flanagan og Reid McNeill. Førstnævnte slog en perfekt aflevering til Brace, der ikke svigtede.

Tre minutter senere blev det 2-0 ved Lasse Lassen, der dermed kunne juble over sin scoring nummer 17 i de 17 seneste kampe.

Efter blot en halv periode så kampen ud til at være afgjort, og tempoet faldt da også herefter.

Anden periode blev en forholdsvis mat affære med spredte chancer, og sådan forsatte billedet ind i sidste periode. Nogen stor hockeykamp blev det aldrig.

Kamp igen søndag

Måske sad det lidt i baghovederne, at Blue Fox allerede søndag eftermiddag skal i aktion igen i Frederikshavn. Føringen skulle selvfølgelig forsvares, men omvendt var der måske heller ikke nogen grund til at bruge alt for mange kræfter på at jagte flere scoringer.

Rødovre gav ikke meget væk defensivt, men evnede heller ikke at stille Blue Fox på de helt store opgaver, så en trods alt fortjent sejr på 2-0 blev kørt sikkert i hus.

Blue Fox måtte spille kampen uden cheftræner Ben Cooper i boksen. Af personlige årsager er han rejst hjem til Canada i nogle dage.

Før kampen blev den mangeårige Herning IK og Blue Fox-frivillige Chris Gaarslev Jensen mindet. Den tidligere halspeaker døde i forrige uge.