20-årig død i trafikulykke ved Skarrild

Søndag aften kørte en personbil og en lastbil sammen på Sønder Omme Vej ved Skarrild. Føreren af personbilen mistede livet

Udgivet:29. maj 2022, 20.09

Læsetid:1 minut

En personbil og en lastbil med anhænger kørte søndag aften næsten frontalt sammen ved Skarrild. Ulykken fik en tragisk udgang, idet personbilens fører døde.  Foto: Holck-Photo

Tobias Tange Jepsen
Journalist| toj@herningfolkeblad.dk

SKARRILD Søndag aften blev en 20-årig mand fra Hadsund dræbt i en trafikulykke på Sdr. Omme Vej ved Skarrild.

Ifølge politiet kom manden kørende i bil, da han slog et slag med bilen, som kørte over i modsatte kørebane, hvor en lastbil med anhænger kom kørende. Chaufføren på lastbilen blokerede sine bremser for at undgå et sammenstød, men bilen ramte alligevel lastbilen næsten frontalt, og den 20-årige mand sad efterfølgende fastklemt i bilen.Politi og redningsmandskab kom til stede, men mandens liv stod ikke til at redde.

- Han var død af sine kvæstelser, da lægebilen kom derud. Der var ingen grund til at påbegynde hjerte- og lungeredning, sagde vagtchef Jens Claumarch til Herning Folkeblad søndag aften.

De pårørende til den afdøde er blevet underrettet.

Politiet har ikke fundet årsagen til, hvorfor den unge mand svingede over i modsatte kørebane, og det er noget af det, som en bilinspektør, der søndag arbejdede på ulykkesstedet, skal undersøge.

Lastbilchaufføren er ikke kommet alvorligt til skade, men han er rystet efter oplevelsen. Han er 34 år og fra Vemb.