To Blue Fox-sejre på 48 timer: Vandt i Frederikshavn

Herning Blue Fox vandt lørdag 4-1 på udebane mod Frederikshavn

18. september 2021, 20.08

Mathias Bau Hansen scorede sit første sæsonmål mod Frederikshavn. Foto: Henrik Ole Jensen

ISHOCKEY Blue Fox er tilsyneladende ved at få endt en kedelig sæsonstart til en noget mere positiv af slagsen. Efter at have lagt ud med to nederlag i Metal Ligaen har mandskabet nu vundet sine to seneste kampe. I torsdags blev det 1-0 hjemme mod Odense, og lørdag aften blev det til yderligere tre point efter en sejr på 4-1 på udebane mod Frederikshavn White Hawks.

Mathias Bau Hansen scorede sit første sæsonmål i kampens sjette minut og bragte »rævene« foran. Målet kom med en afventende udvisning til hjemmeholdet.

To minutter før første periode sluttede fik nordjyderne udlignet ved Lucas Andersen, der scorede sit sjette sæsonmål.

Læs også
Svensker afgjorde kampen 24 sekunder før tid: Fedt at se pucken gå ind
Abonnement

Trods 1-1 på måltavlen førte Blue Fox igen skudstatistikken klart, og det gav sig også udslag syv minutter inde i anden periode, hvor backen Rasmus Nielsen kunne gøre det til 2-1.

Herefter skulle de 1507 tilskuere vente til næsten midtvejs i sidste periode, inden der igen blev scoret. Denne gang var det Hernings Mads Christensen, der slog til med den vigtige scoring til 3-1.

Med to minutter tilbage af kampen fik Frederikshavn måske en lille smule håb om et sent comeback, da Blue Fox-backen Petter Hansson blev udvist. Men håbet døede hurtigt, da Morten Poulsen kunne gøre det til 4-1 trods to spillere i undertal. Frederikshavn havde taget keeper Galansky ud i en sidste satsning, så der var tomt mål for Poulsen.

Blue Fox var igen i aften uden angriberne Christopher Clapperton og Jarkko Malinen, men det holdt altså ikke de midtjyske gæster tilbage.

De kan fortsætte sejrsmarchen på fredag i hjemmekampen mod SønderjyskE.

Indlæser debat...