Magnus droppede hash og kriminalitet: Fik en uventet chance - og greb den

Magnus Thomsen fik brudt en negativ spiral med hash og småkriminalitet, da han blev ansat hos Dansk Wilton. To år efter er hans liv helt forandret

Udgivet:11. juni 2019, 19.44

Læsetid:6 minutter

Stoltheden lyser ud af 26-årige Magnus Thomsen, mens han fremviser de vævemaskiner, han har ansvaret for hos tæppeproducenten Dansk Wilton.

Som væver har han typisk overblikket over tre maskiner ad gangen og skal blandt andet sikre, at der er nok garn på reolerne, og holde øje med, at der ikke er en tråd, der er sprunget.

Det er et job, som ofte kræver et godt samarbejde med de øvrige kolleger på holdet og en evne til at prioritere sine opgaver, så tæppeproduktionen ikke går i stå.

Det er nu to et halvt år siden, han første gang trådte inden for hos Dansk Wilton. Dengang var selvtilliden og hu­møret langtfra som i dag.

Magnus Thomsen havde på det tidspunkt aldrig haft et ordinært arbejde og var med egne ord groet fast i et liv på kontanthjælp. I stedet for at have taget hul på uddannelse eller job efter folkeskolen var han røget ud i hashmisbrug og småkriminalitet, som endda havde givet nogle pletter på straffeattesten.

Lysten til at stå op...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind