Ligestilling eller overhaling

28. november 2019, 10.28

Læserbrevsskribent Verner Kristensen fra Herning finder det ikke prisværdigt, at kronprinsesse Mary er protektor for LGBTI-Copenhagen 2021 i Danmark. Foto: Steen Brogaard

LGBTI Ligestillingsminister Mogens Jensen er stolt over, at kronprinsesse Mary har sagt ja til at være protektor for den historisk største LGBTI-begivenhed i Danmark, Copenhagen 2021, skriver han i Herning Folkeblad 22. november.

Som ligestillingsminister må det være hans opgave at lægge en dæmper på dette arrangement, så det ikke bliver et »overhalingsarrangement« i forhold til normal seksualitet og dermed en ekstra torn i øjet på den store andel af danskere, der ikke slutter op om hans begejstring for homoseksuelles massive indflydelse på lovgivning og alle andre samfundsforhold i Danmark.

Fra skabelsen blev mand og kvinde pålagt at blive mangfoldige og opfylde jorden og herske over den.

Det kan kun ske ved normal seksualitet mellem manden og kvinden, som derved bliver gravid og føder børn. Det kan seksualitet mellem to mennesker af samme køn ikke, og derfor bør homoseksuelle og lesbiske ikke ligestilles med ægteskab mellem mand og kvinde.

Hvis Mogens Jensen ikke kan forstå og acceptere dette, er han ikke kvalificeret til at være ligestillingsminister.

At kronprinsesse Mary vil støtte forfulgte kvinder rundt i verden er prisværdigt, men det er ikke prisværdigt at sige ja til at være protektor for den planlagte LGBTI-Copenhagen 2021 i Danmark og dermed støtte dette unormale arrangement.

Homoseksuelles adfærd var baggrunden for ødelæggelsen af Sodoma og Gomorra i fortiden, og en aggressiv promovering af homoseksuelles rettigheder kan måske medføre en meget større og ødelæggende reaktion over Danmark, der som det første land i verden indførte registreret partnerskab 1. oktober 1989 og siden også ægteskab mellem to personer af samme køn. Men hvis København bliver udslettet under omhandlede pride-parade, bliver det en alvorlig advarsel for alverdens homoseksuelle.

Måske skulle København frabede sig dette arrangement af sikkerhedsgrunde.

Gud lader sig ikke spotte ustraffet.