112

Ingen anholdte i skudsag fra Snejbjerg: Politiet patruljerer i området for at skabe tryghed

Politiet holder fortsat kortene tæt til kroppen omkring skyderi ved en boligblok på Sydgaden sent lørdag aften

5. april 2021, 08.48

Søndag var politiet til stede ved en boligblok på Sydgaden i Snejbjerg blandt andet for at undersøge en lejlighed. Mandag morgen var ingen anholdt efter et skyderi, som fandt sted ved boligblokken lørdag kort før klokken 23.40, hvor politiet modtog flere anmeldelser. Foto: Palle Heering Nielsen

SNEJBJERG Politiet har fortsat ingen anholdte i sagen fra Snejbjerg, hvor der blev skudt ved en boligblok på Sydgaden sent lørdag aften.

- Vi har efterforsket hele dagen i går og vil også efterforske i dag, siger vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Blandt andet blev en lejlighed undersøgt af politiets teknikere søndag morgen og formiddag, og politiet har været i kontakt med beboeren.

- Ham har vi haft fat i, men jeg kan ikke sige så meget. Vi holder kortene lidt tæt på kroppen, lyder det fra vagtchefen.

Læs også
Skudepisode i Snejbjerg: Politiet undersøger lejlighed i boligblok
Abonnement

Der er fortsat flere ubesvarede spørgsmål i forhold til, hvorfor der blev skudt med et jagtvåben omkring klokken 23.40 lørdag aften uden for ved Sydgaden 3.

Ifølge et vidne skulle en person være ramt af et eller flere af skuddene, men politiet har ikke fået henvendelser fra sygehusene om, at en person er blevet behandlet for skudsår.

- Hvis der er vidner, som har oplysninger, hører vi gerne fra dem, siger vagtchefen.

Han kan også oplyse, at politiet har haft patruljer i området i aften- og nattetimerne for at skabe tryghed.

Læs også
Skyderi i Snejbjerg: En person er muligvis ramt af skud