Lærer med kreativ opsætning i hjemmekøkkenet: Virtuel madlavning med æg som råvare

Med hjemmeundervisning af de ældste elever må man som lærer af og til være lidt kreativ. Det gælder ikke mindst i madkundskab

22. februar 2021, 17.53

Køkkenredskaberne er lagt frem, mens der er hul igennem til eleverne på den bærbare computer. Sådan har hjemmeundervisningen i madkunstskab set ud for den 31-årige lærer Sophia D. Sandemann-Pascal her i 2021, hvor de ældste elever fortsat skal undervises virtuelt. Foto: Privatfoto

HERNING For to 7. klasser på Brændgaardskolen har der i den seneste måned stået æg på menuen, når de er blevet hjemmeundervist i madkundskab.

Læreren Sophia D. Sandemann-Pascal, der har stået for undervisningen hjemme fra sit private køkken, havde stillet an med det, hun lettere ironisk beskriver som en p...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben