En kviktest til turisterne

30. juni 2021, 11.58

Af hensyn til sommerens turister åbner Ringkøbing-Skjern Kommune i samarbejde med Region Midtjylland og Falck et nyt kvikteststed i Søndervig. Foto: PR-Foto

SØNDERVIG Hen over sommeren og frem til uge 31 er der fortsat åbent i alle testcentrene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Og nu føjer der sig et nyt testcenter til listen: Falck åbnde på den første dag i skolernes sommerferie et kviktestcenter i Beach Bowls lokaler på Lodbergsvej i Søndervig.

Nyheden glæder direktør for Destination Vesterhavet, Peer H. Kristensen:

- Vi er meget glade for, at kviktestcentret kommer til Søndervig. Med udsigt til en lang sommer giver det en ekstra tryghed, at både gæster i de næsten fuldt bookede sommerhuse og spontane strandgæster har mulighed for at tage en kviktest i sommerlandet, siger han.

I samarbejde med Varde Kommune og Destination Vesterhavet uddeles der postkort og plakater til eksempelvis sommerhusudlejningsbureauer med oplysninger om teststeder. På postkortet er der en henvisning til hjemmesider med opdaterede åbningstider.

Der er aktuelt mulighed for kviktest disse steder alle ugens syv dage: Hvide Sande Hallen, Ringkøbing ved Netto, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i Skjern samt Videbæk Idræts & Fritidscenter. Endelig kan man blive kviktestet ved Bork Hallen mandag, onsdag og fredag i dagtimerne.