Kikset kædeskærm: Advarsel

Udgivet:08. december 2022, 12.02

Læsetid:2 minutter

Foto: Adobe Stock Photo

Af Egon Lambæk. Gudenåvej 89 Herning

2 måneder siden

CYKEL (Biltema har svaret: Se svaret nederst)

Hvis man overvejer at købe herre/damecykel art. 27-2190/2191 i Biltema, skal man lige være opmærksom på, at cyklerne er udstyret med en fuldstændig kikset kædeskærm. Hullet i skærmen ud for forreste tandhjul er så stort, at det kun dækker lidt af tandhjulet med det til følge, at buksebenet blæser ind og bliver fedtet ind i olie. Et problem jeg ikke har oplevet med andre cykler.

Da jeg forelagde problemet i kundeservice, blev det »sjovt«! Den tilkaldte medarbejder erkendte straks, at det ikke var den optimale løsning, der var valgt, men sådan var cyklen nu engang konstrueret. Jamen hvis en bil kommer på markedet, og man efterfølgende opdager noget utilsigtet, bliver det som regel rettet. Svaret var: »Det gør vi ikke her, vil du have noget gjort ved det, kan du kontakte en cykelhandler ude i byen og se, hvad de kan gøre; det er ikke vores problem«!

Begrebet kundeservice har fået en hel ny betydning, når man det ene øjeblik erkender problemet og det næste fralægger sig ethvert ansvar. Havde ellers regnet med at handle en del i Biltema, men det kommer så ikke til at ske.

Se Biltemas svar til Egon Lambæk herunder:

Svar fra Biltema

Hej Egon,

Tak for din henvendelse. Vi vil gøre opmærksom på, at cyklen ikke er fejlkonstrueret - det er et designvalg, som er foretaget af producenten.

Biltema er kede af, at cyklen ikke lever op til dine forventninger jf. kædeskærmen. Som tidligere nævnt i varehuset, vil vi meget gerne tilbyde dig at få monteret en anden skærm, som kan løse din udfordring.

Medarbejderne i Biltema Herning vil mere end gerne hjælpe dig videre. Derfor er du velkommen til at rette henvendelse til varehuschef Cengiz på manager.herning@biltema.com ved yderligere spørgsmål og afklaring.

Indlæser debat