Dialog om det demokratiske drivhus

2. september 2020, 08.39

Herning Bibliotekerne inviterer borgerne i Sunds til et møde, hvor man skal drøfte, hvordan borgerne sammen med det lokale bibliotek kan styrke det lokale fællesskab. Foto: Flemming Hansen

SUNDS Biblioteket i Sunds vil gerne være byens demokratiske drivhus, og derfor inviterer man på mandag, 7. september, borgerne i Sunds til en aften med gode samtaler, idéudvikling og tapas for at blive klogere på, hvordan man sammen kan udnytte lokalbibliotekets fulde potentiale - og sammen skabe det bedste lokalbibliotek og lokalområde. Biblioteket rummer nemlig mange muligheder for at styrke fællesskabet i lokalområdet på kryds og tværs.

- Vi vil gerne åbne borgernes øjne for, hvad lokalbibliotekerne kan, og i fællesskab skabe et rum for ideer og fællesskab. Alle er velkomne til at deltage på mødet, og så byder vi til gengæld på tapas som tak for hjælpen, siger Lone Juul Pedersen, programleder på Herning Bibliotekerne, i en pressemeddelelse.

Tilmelding er nødvendig til arrangementet, hvor Herning Bibliotekerne naturligvis sørger for at leve op til de gældende retningslinjer for covid-19.