Udvikling i Gullestrup samt foreningssamarbejde

4. marts 2021, 12.03

Arul Thillainadarasa. Foto: Tom Laursen

UDVIKLING Jeg boede to år i Gullestrup i 1985. Vi havde et godt liv. Vores flygtningehjælp-afdeling havde et kontor, derfor var der mange aktiviteter som sport, kultur og andet, som foregik sammen med alle nationaliteter for at danne området.

I Gullestrup var beboerne glade for flygtninge, og de blev kontaktfamilier for flygtninge. De hjalp os, så de kunne forbedre vores liv. Mig og min familie fik hjælp og flere oplysninger gennem beboerne fra Gullestrup. Jeg vil aldrig kunne glemme det liv, vi havde i området med fest og aktiviteter.

Under covid-19 har jeg deltaget i beboernes tre aktiviteter, som var meget spændende. Det var hyggeligt at møde folk, som er meget aktive. Hvorfor er det muligt for dem, at de kan lave flere aktiviteter? Det er nemlig fordi, der er plads til forskelligt arbejde, samtidig har jeg mødt flere foreninger, som samarbejder med hinanden og arrangerer aktiviteter. Derfor er det muligt, at der kan foregå flere ting.

Foreninger fra Gullestrup og »Plads til forskel« har haft et godt samarbejde, hvor det er lykkedes dem at lave flere aktiviteter.

I dag bliver der bygget flere huse, festlokaler samt nye bygninger. I dag forbedrer Fællesbo og andre boligselskaber deres omgivelser.

Boligområderne og skolerne ligger meget tæt på, så skolens markområde bliver brugt af beboerne til aktiviteter, samtidige har Gullestruphallen gode faciliteter, som kan bruges til forskellige aktiviteter. Det har flere af beboerne gavn af.

Derover har Gullestrup en del gode og flotte naturområder, og derfor er der mange folk, som bruger deres tid ude i naturen under coronaen.

I sommerferien har jeg brugt tid i Løvbakkerne og andre områder, hvor jeg så flere som hyggede sig. Mange børn, unge og voksne spillede fodbold og lavede andre aktiviteter, men grunden er ujævn, så det var for svært at lave aktivister. Om sommeren brugte flere folk toiletterne og hvilerum, men der var mangel på toiletter, og hygiejnen skal være bedre. Jeg håber også, flere forretninger vil åbne i området.

Gullestrups udvikling er meget vigtig, fordi mange folk gerne vil have et godt og fredfyldt liv. Hvis kommunen lavede lidt flere attraktive ting i området, vil flere turister komme til.

Hvis kommunen støtter økonomisk, er jeg sikker på, Gullestrup bliver endnu et dejligt område i Herning Kommune.

Indlæser debat...