53 mål mod seriehold: Ikast-kvinder gik målamok i pokalkamp

Ikast Håndbold er videre til sjette runde af Santander Cuppen efter en sejr på hele 41 mål i Grindsted

Udgivet:30. marts 2023, 09.30

Læsetid:1 minut

Julie Scaglione og resten af Ikast-spillerne gik målamok i Grindsted. Hun rejser inden længe af sted med det danske landshold, der skal spille to kampe mod Sverige, som har Jessica Ryde og Emma Lindqvist i truppen. Foto: Tom Laursen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

2 måneder siden

HÅNDBOLD Det hører til sjældenhederne, at ét hold scorer over 50 mål i en håndboldkamp. Men det var ikke desto mindre, hvad Ikast Håndbold gjorde onsdag aften.

Ikast-kvinderne vandt 53-12 på udebane mod Grindsted GIF i femte runde af landspokalturneringen.

Det er den hidtil største sejr på tværs af alle kampe i denne pokalrunde.

Grindsted står netop nu midt i oprykningskampe fra serie 1 til jyllandsserien, og det var selvsagt ventet, at serieholdet ville få klø af ligastjernerne fra Ikast.

Ikast-holdet tog også teten fra start og førte blandt andet 5-1, 10-3 og 20-6 på vejen til pausestillingen 26-8. I anden halvleg voksede føringen til blandt andet 42-11, inden sejren altså endte på 41 overskydende mål.

Der er lodtrækning til næste pokalrunde på mandag.

Træner Kasper Christensen sender nu ni af sine spillere af sted med landsholdene. De danske og svenske landsholdsspillere kan se frem til to opgør imod hinanden i Helsingborg 5. april og dernæst i Royal Arena i København 11. april.

Ikast Håndbold spiller sin næste kamp søndag 16. april, når holdet tager hul på slutspillet på udebane mod København Håndbold.

Indlæser debat