Gennemblødt FCM-træner om lufttur: Spillerne nægtede at gribe mig

Bo Henriksen blev badet i øl efter pokaltriumfen, men FCM-spillerne havde ikke helt styr på sejrsrutinen

Udgivet:27. maj 2022, 02.13

Læsetid:1 minut

FCM-træner Bo Henriksen måtte igennem både en mislykket lufttur og et massivt øl-bad efter pokaltriumfen over OB. Foto: Tom Laursen

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

FODBOLD FCM-træner Bo Henriksen mødte medierne i drivvådt tøj. Fra top til tå var han blevet indsvøbt i øl af jublende spillere.

Men i minutterne efter torsdagens triumf på Brøndby Stadion glemte de nykårede pokalvindere at gribe ham under den traditionelle lufttur. Bo Henriksen måtte en tur i græsset.

- Jeg fik en tur op, og så nægtede de at gribe mig. Det må jeg så tage til efterretning. Jeg må have kørt dem for hårdt, smiler han om episoden.

På tribunerne sørgede FCM-tilhængerne og OB-fansene for en fremragende atmosfære, men på græsset havde Ulvene svært ved at udnytte favoritværdigheden. Først i den forlængede spilletid viste DM-sølvvinderne offensive tænder.

- Det var ikke det smukkeste spil, og OB var lige så gode som os. Og nogle gange bedre. Vi ramte ikke det niveau, vi gerne ville, erkender Bo Henriksen om FCM-mandskabets spillemæssige præstation i klubbens syvende pokalfinale.

Men det hele endte lykkeligt.

- Det er en fed følelse, og jeg er stolt af de gutter, som har rendt rundt og kæmpet. De har lavet en kultur og en gruppe, som stoler på hinanden, siger cheftræneren.

Bo Henriksen roser naturligvis også den ekstraordinære indsats fra veterankeeper David Ousted, som blev den store helt i straffesparkskonkurrencen.

- David har været en gave for os alle sammen, ikke kun mellem stængerne, men også menneskeligt. Han fortjener alt det her, fastslår FCM-træneren om 37-årige David Ousted, der kom til i januar og nu har spillet karrierens sidste kamp på topplan.

Indlæser debat