Herning går kulturamok lørdag: Få overblikket over de kulturelle oplevelser på de forskellige scener

Hele byen kommer til at summe af kultur lørdag - lige fra Stine Bramsen på Torvet til Lights Of Tomorrow ved Fermaten

Udgivet:17. juni 2022, 13.37

Læsetid:1 minut

På Torvescenen kan man lørdag blandt andet opleve Kalaha, Stine Bramsen, Bbybites og operasanger Lars Møller, der fortæller om operaens verden.

Henrik Øster-Jørgensen
Journalist| hej@herningfolkeblad.dk

8 måneder siden

HERNING Kulturfest Herning har i den forløbne uge været at finde rundt omkring i kommunen.

Lørdag kommer den årlige kulturfest for alvor til Herning.

Fredag middag er de ved at gøre scener klar på Torvet, ved Fermaten og ved Team Teatret. I billedteksterne kan du læse lidt om, hvad der foregår.

Derudover er der også scener i Nørregade 7 og foran biblioteket, men de var dog ikke nået langt nok med forberedelserne til, at der var noget at fotografere.

Kulturgården byder blandt andet på James Rasmussen Trio, Duoen Claus og Morten, Herning Kirkes Drengekor og Jazzkvartetten Just Like Django.

På Tinghusscenen foran biblioteket kan man høre fortællinger om Bydelsmødrene, den ukrainske frihedskamp og Margit Fuglsbjerg fortæller om livet på heden i gamle dage.

Se hele programmet på herningerkultur.dk

Frekvensscenen ved Fermaten får besøg af de lokale musikere i Anekdote og Lights Of Tomorrow samt Pon Hanks og Ny Skole Patina.
Loungescenen ved Team Teatret - der kommer en scene, lover de - byder blandt andet på poetry slam, musikeren Elona Planman, jazzkvartten Vingborg/Valencia samt vinylbingo.