- Duncan »stjæler« alle de mål han kan

Nogle angribere vil gøre næsten alt for at blive noteret for mål og assists

27. april 2019, 12.02

Jakob Poulsen (t.v.) elsker vilje og ærgerrighed, og FCM-kaptajnen kan derfor også godt lide vennen Morten »Duncan« Rasmussens besættelse af mål. Foto: Tom Laursen

Sport En af de ting, der irriterer Lasse Lassen i ishockeysporten er »pointhøge«. Spillere der formår at blive noteret for mål og især assists, der ikke var deres.

Den problematik kender FC Midtjyllands anfører, Jakob Poulsen, også fra fodbolden.

- Det vil i hvert fald findes i fodbold, så længe »Duncan« spiller, smiler FCM-kaptajnen med henvisning til sin nære ven og tidligere holdkammerat, Morten »Duncan« Rasmussen.

- »Duncan« vil stjæle alle de mål, han kan. Hvis det er en 50-50, og forsvareren rammer den sidst, så er det op med lappen og markere, at den her er altså min, siger Jakob Poulsen.

Han husker blandt andet en sjov episode fra hjemmekampen mod polske Legia Warszawa i Europa League i september 2015. Jakob Poulsen sendte selv et frispark ind fra siden, og det var uklart, om nogen rørte bolden.

- Han var oppe med lappen med det samme, og i pausen var han også inde ved dommeren for at sige, at den der rammer jeg. Den skal nummer 9 noteres for, griner Jakob Poulsen.

Scoringen står i øvrigt i dag som et selvmål af Michal Kucharczyk.

- Men »Duncan« vil stadig sige, at det var hans. Han vil aldrig indrømme andet. Og den ærgerrighed kan jeg jo godt lide. Det er jo en rigtig angriber. Han vil score mål. Den ærgerrighed er med til, at han har scoret 145 mål i Superligaen - flere end nogen anden.

- Jeg kan også huske engang i Parken, hvor han stjal et mål fra Erik Sviatchenko ved at sætte låret på, hvor den var på vej ind. Men det har jeg det sgu' o.k. med. Hvis han gjorde det over for en anden angriber, vil jeg til gengæld ikke synes, det er i orden. Det er forskellige ting, vi bliver målt på, pointerer Jakob Poulsen.

Læs også
Lassen mistede 10.000 på grund af en landstræner
+Abonnement

Finnen snød sig til 10-15 point...