Rekordindkøbet er på vej: Marrony træner med FCM fra næste uge

Marrony har overstået sin corona-isolation og flyver nu til Danmark, hvor han træner med FC Midtjylland fra den næste uge

Udgivet:14. januar 2022, 13.43

Læsetid:1 minut

Marrony startede inde, da FC Midtjylland mødte Kjellerup i tredje runde af Sydbank Pokalen. Det er indtil videre angriberens eneste kamp fra start i FCM-trøjen. Foto: Martin Ballund

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Angriberen Marrony har endnu ikke trænet med FC Midtjylland i det nye år, og senest har medier - blandt andre Ekstra Bladet - spekuleret i, om rekordindkøbet allerede kan være på vej tilbage til brasiliansk fodbold.

Men i første omgang går rejsen altså den anden vej. Fra Brasilien til Danmark.

Marrony har haft coronavirus, men har nu overstået sin isolationsperiode og flyver snarest muligt til Danmark. Det fortæller FC Midtjyllands kommunikationschef, Mads Hviid Jakobsen, til Herning Folkeblad.

Den 22-årige angriber ventes at træne med resten af FCM-truppen fra den kommende uge.

Marrony ankom i august til de danske vicemestre fra topholdet i den brasilianske liga, Atletico Mineiro, for hele 33,75 millioner kroner.

Den hurtige frontløber har indtil videre ikke slået til i FCM-trøjen. Han har fået fem indskiftninger i Superligaen og to i Europa League samt en pokalkamp mod Kjellerup fra start uden at komme på måltavlen.

Han har dog leveret to assists i en udekamp mod Silkeborg i Reserveligaen.

Nu genoptager Marrony sit midtjyske ophold i håbet om mere succes i foråret.