10 nysgerrige spørgsmål til kokken på Heart: Elsker tatar, men grisehjerne dur ikke

Christina Hjorth Madsen er kok i caféen på kunstmuseet Heart, hvor særligt kartoffelmaden er populær

Udgivet:05. juni 2022, 18.51

Læsetid:3 minutter

Det er efterhånden et år siden, at Christina Hjorth Madsen blev ansat som kok på caféen ved Kunstmuseet Heart i Herning.

Her nyder hun at bruge sin kreativitet til at udvikle lækre retter i cafeen, der primært slår sig op...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Herning

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere