Lars Hjortshøj vender tilbage til drømmejob i Svendborg

For andet år i træk indtager Lars Hjortshøj rollen som vært ved prisuddeling på filmfestivalen Svend Filmdage.

Udgivet:01. juni 2023, 09.00

Læsetid:1 minut

Lars Hjortshøj var også vært for uddelingen af Svend Prisen sidste år. - Jeg er meget beæret over igen at være vært. Det er meget sjældent, at jeg bliver inviteret til den samme begivenhed to gange i træk, siger han i en pressemeddelelse. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

SVENDBORG Skuespiller og komiker Lars Hjortshøj skal igen i år være vært for filmfestivalen Svend Filmdages prisuddeling, hvor film, tv-serier, skuespillere og instruktører fra det forgangne år skal hyldes.

Det oplyser filmfestivalen i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget beæret over igen at være vært. Det er meget sjældent, at jeg bliver inviteret til den samme begivenhed to gange i træk, udtaler Lars Hjortshøj i pressemeddelelsen.

Han vandt DM i standup i 1992. Men han er nok mest kendt for sine roller i en lang række populære sitcoms og komedieserier som "Casper & Mandrilaftalen", "Langt fra Las Vegas" og "Klovn".

Lars Hjortshøj spiller også hovedrollen i sin egen serie, "Store Lars", som han selv har skrevet manuskriptet til.

Svend Prisen uddeles hvert år i forbindelse med film- og kulturugen i Svendborg.

I alt skal der uddeles 12 priser. De fleste af prisernes vindere bliver besluttet af publikum, men der er også enkelte jurypriser.

De nominerede vil blive offentliggjort i starten af juli, hvorefter det vil blive muligt at stemme på dem på filmfestivalen Svends officielle hjemmeside.

Sidste år fik skuespiller Lars Mikkelsen Hædersprisen.

Dette års prisuddeling finder sted onsdag den 30. august i Krøyers Have i Svendborg.

/ritzau/