Et orangeri fyldt med design

I sin baghave midt i Herning har Christina Tranberg Mikkelsen indrettet et orangeri som showroom med interiør, design og vintage, som hun sælger gennem sin virksomhed »Houm«

9. juni 2019, 19.04

I showroomet bliver man taget godt imod af Christina Tranberg Mikkelsen, som glædeligt kommer med indretningstip. Man kan også møde hendes trofaste kollega; hunden Sofus. Foto: Flemming Hansen

Farverige urtepotteskjulere fra Bergs Potter, rå skærebrætter fra HKLiving, en klassisk havebænk fra Skovshoved Møbelfabrik og unikke mundblæste glas.

Det er nogle af de mange brands og designs, man kan lade sig inspirere af og se nærmere på i det showroom, som Christina Tranberg Mikkelsen har i sit orangeri på Langelandsvej.

- Jeg følger egentlig bare min egen stil - og så finder jeg de ting, der ikke står i enhver butik. Derfor udvælger jeg tingene fra flere forskellige brands, siger Christina Tranberg Mikkelsen, som er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har arbejdet 25 år i it-branchen.

Til sommer er det efterhånden et år siden, at Christina Tranberg Mikkelsen gik selvstændigt og startede virksomheden »Houm«, hvorigennem hun sælger interiør, design og vintage til boligen og haven.

- Jeg har i mange år snakket om at starte min egen virksomhed, og da der så skete noget organisatorisk i it-koncernen, hvor jeg var ansat, tænkte jeg, at det er nu eller aldrig, siger hun og fortsætter:

- Og så sprang jeg ud i det uden at vide, hvor det ville ende.

Indtil videre er det i løbet af det første år »endt« med en webshop og et orangeri i baghaven, som løbende bliver fyldt med nye designs og brands.

Styret af kærlighed...