Ny udvikling: Her kan du se FCM’s kamp mod Benfica i aften

FC Midtjylland og hovedsponsor har købt rettighederne til Champions League-opgøret i Lissabon

Udgivet:02. august 2022, 17.32

Læsetid:1 minut

FCM-fans får alligevel mulighed for at se Anders Dreyer og holdkammeraterne, der i aften møder Benfica på udebane. Foto: Tom Laursen

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Som Herning Folkeblad har beskrevet i de seneste par dage vises aftenens Champions League-kvalifikationskamp mellem Benfica og FC Midtjylland ikke på dansk tv.

Også sådan er realiteterne stadig.

Men FCM-fans og andre fodboldelskere, der befinder sig på dansk grund, får alligevel mulighed for at følge det vigtige brag fra Estádio da Luz i Lissabon.

I samarbejde med klubbens hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, har FC Midtjylland nemlig købt rettighederne til at vise aftenens opgør fra den portugisiske hovedstad.

Læs også
<span>Følg FCM i Folkebladets liveblog:</span> Benfica-kampen vises IKKE på dansk tv <span>Følg FCM i Folkebladets liveblog:</span> Benfica-kampen vises IKKE på dansk tv
Læs også:
Følg FCM i Folkebladets liveblog: Benfica-kampen vises IKKE på dansk tv

Kampen vises på TV Midtvests hjemmeside, men opgøret kan som før nævnt kun ses, hvis man opholder sig i Danmark.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at sikre kampen, så vores fans kan følge med fra tæt hold. Det er en gave til vores mange fans, og vi er meget glade for, at Arbejdernes Landsbank og TV Midtvest vil være med til at realisere dette, siger FCM’s kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, til klubbens hjemmeside.

Herning Folkeblad er naturligvis på plads i aften på Estádio da Luz. Opgøret kan følges via vores liveblog på herningfolkeblad.dk. Der er kampstart klokken 21.00 dansk tid.

Indlæser debat