Kontrakt til lokalt stortalent fuldender truppen hos HIH

18-årige, lokale Emilie Bodholdt Steffensen er sidste brik i Herning-Ikast Håndbolds trup til den kommende sæson

29. maj 2019, 10.00

Emilie Bodholdt Steffensens rolle på Herning-Ikast-holdet vil gradvist blive større, men tingene skal stadig ske i det rigtige tempo. Udviklingen skal ikke forceres, understreger HIH's kommende cheftræner, Mathias Madsen. Foto: Tom Laursen

Håndbold 18-årige Emilie Bodholdt Steffensen har skrevet under på en to-årig kontrakt med Herning-Ikast Håndbold.

Aftalen med den lokale bagspiller fra klubbens egne ungdomsrækker er den sidste brik til næste sæsons trup, der nu er faldet endegyldigt på plads, fortæller HIH's kommende cheftræner, den hidtidige assistenttræner Mathias Madsen, til Herning Folkeblad.

- Jeg kan bestemt ikke brokke mig over truppen, hvor jeg selvfølgelig også selv har fået lov til at vælge meget omkring, hvordan den ser ud, siger Mathias Madsen.

Emilie Bodholdt Steffensen er egentlig ikke en tilgang til truppen, eftersom hun allerede i den netop overståede sæson har været en del med i ligatruppen både til træninger og i kampe. Hun fik sin debut på seniorholdet i august sidste år og har spillet flere kampe.

I foråret sad Emilie Steffensen imidlertid udenfor med en knæskade og var ikke en del af truppen til de afgørende slutspilskampe, semifinaler og finaler.

Skaden, et såkaldt springerknæ, bekymrer dog ikke Mathias Madsen.

- Det er der mange unge spillere, der bliver ramt af. Det handler først og fremmest om, at Emilie skal træne mere kontinuerligt og på den rigtige måde i forhold til det sted, hun er sin udvikling, lyder det fra HIH-træneren.

Må ikke forhaste tingene...