Gullestrup mangler forretninger som andre byer

12. oktober 2021, 11.18

Arulanantharajah (Arul) Thillainadarasa. Foto: Pr-foto

BYUDVIKLING Jeg boede for 35 år siden i Gullestrup, som havde gode festlokaler, kontor, supermarked og foreningslokaler og andre faciliteter. Men i dag har beboerne ikke mulighed for indkøb. De skal ud af byen for at handle. Denne situation er med til at sætte en stopper for andre nødvendige opgaver.

Der bor mange pensionister i området og andre, som ikke kan løfte tunge ting. Det skal være muligt for dem at købe ind på kort tid. Hvis en lille kiosk eller supermarked åbnede, vil det gavne alle beboer og forbedre deres liv og de kan bruge tiden på andre nødvendige opgaver i deres dagligdag.

Gullestrup er ikke en lille by. Der er mere en 500 lejligheder, området har store huse og villaer, festlokaler, kirke og andre ting. Samtidig er der skolen, naturcenteret og nye udviklingsprojekter starter i området. Så det skal være muligt for folk at handle. Alle der skal handle eller har lyst til at spise udenfor, skal kører eller tag bussen. Så de bruger en del tid af deres hverdag.

Jeg vil gerne arbejde for, at der kommer lidt forretningsliv i gang i Gullestrup. Jeg har kontaktet nogle butikker, som ikke er interesseret i øjeblikket.

Jeg vil forsætte med og prøve. Hvis der er nogle, som er interesserede, er de velkomne til og kontakte mig, så vi kan samarbejde. Mit mål er alle beboere fra Gullestrup har det godt.

Indlæser debat...