Tre kvæstede: Alvorligt uheld ved Herborg

Frontalt sammenstød med høj fart resulterer i tre kvæstede i uheld på Hestkærvej mellem Herborg og Finderup

8. september 2021, 07.32

Et uheld sendte tre ambulancer, en lægebil og to brand- og redningskøretøjer til Hestkærvej mellem Finderup og Herborg tirsdag aften. Foto: Holck-Photo

HERBORG/FINDERUP Tirsdag aften omkring klokken 18,45 kørte to biler i hver sin retning på Hestkærvej mellem Herborg og Finderup. I en kurve ud for nummer 19 kommer den ene part, der kører i østlig retning over i modsatte vejbane, hvorved den uundgåeligt støder sammen med en modkørende bil, der kører i retning fra Herborg mod Finderup.

- Vi får en melding om et alvorligt færdselsuheld med tre tilskadekomne, fortæller Rune Madsen, der er indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest. Han fortæller videre:

- Vi får alarmen klokken 18,47, og vi sender to brand- og redningskøretøjer fra stationen i Videbæk til stedet. Der kommer også tre ambulancer og en lægebil til stedet.

- Bilerne har ramt hinanden med cirka 80 kilometer i timen, hvilket har resulteret i store materielle skader på begge køretøjer. De to personer var kommet ud, da vi kom frem, men vi endte med at frigøre den ene person i køretøjet, der kom kørende fra Herborg mod Finderup.

Alle tre var fra lokalområdet. Alle tre blev kørt med udrykning til hospitalet, en blev kørt til Viborg, mens to andre blev kørt til Regionshospitalet i Herning,

Hestkærvej var spærret i omkring en time, mens redningsarbejdet stod på.

Indlæser debat...