Bibliotekernes læsehund lytter til et Hundeliv

11-årige Mia Clausager Thomassen var den første, der fik lov at læse for hunden Liva

Udgivet:19. februar 2018, 14.26

Læsetid:3 minutter

VILDBJERG Bøgernes verden gemmer på masser af gode oplevelser, men ikke alle læsere har lige nemt ved at finde vej derind. Da kan det være en stor hjælp med en slags førerhund, og sådan en hund er Liva.

Som læsehund ligger Liva tålmodigt lyttende på biblioteket i Vildbjerg og opfordrer børn til at læse gode historier højt for sig. En opfordring, som 11-årige Mia Clausager Thomassen fra Vildbjerg tog imod, efter at hun havde haft vanskeligt ved at få styr på sin læsning. Og i sidste uge modtog Mia Clausager Thomassen både diplom og gaver for at markere, at hun havde læst op for Liva seks gange.

- Jeg har været meget glad for det. Det er dejligt, at der ikke er nogen, der forstyrrer eller blander sig, når jeg læser. Så bliver det meget nemmere, fortæller hun om sine møder med Liva, hvor hun både har læst op af K for Klara-serien samt hele rækken af bøger i serien Hundeliv, som biblioteket har anskaffet netop for Liva og læsernes skyld.

Lidt sjovere med fjernsyn...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere