Bibliotekernes læsehund lytter til et Hundeliv

11-årige Mia Clausager Thomassen var den første, der fik lov at læse for hunden Liva

Udgivet:19. februar 2018, 14.26

Læsetid:3 minutter

VILDBJERG Bøgernes verden gemmer på masser af gode oplevelser, men ikke alle læsere har lige nemt ved at finde vej derind. Da kan det være en stor hjælp med en slags førerhund, og sådan en hund er Liva.

Som læsehund ligger Liva tålmodigt lyttende på biblioteket i Vildbjerg og opfordrer børn til at læse gode historier højt for sig. En opfordring, som 11-årige Mia Clausager Thomassen fra Vildbjerg tog imod, efter at hun havde haft vanskeligt ved at få styr på sin læsning. Og i sidste uge modtog Mia Clausager Thomassen både diplom og gaver for at markere, at hun havde læst op for Liva seks gange.

- Jeg har været meget glad for det. Det er dejligt, at der ikke er nogen, der forstyrrer eller blander sig, når jeg læser. Så bliver det meget nemmere, fortæller hun om sine møder med Liva, hvor hun både har læst op af K for Klara-serien samt hele rækken af bøger i serien Hundeliv, som biblioteket har anskaffet netop for Liva og læsernes skyld.

Lidt sjovere med fjernsyn...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind