Det spiller på Åboesvej

Sjove lege, lokalhistorie og gospelkoncert indgår i kulturarrangement i Engesvang 27. september

13. september 2019, 13.49

Bodil Jørgensen byder velkommen på Åboesvej i Engesvang. Foto: Hans Jørgen Hansen

ENGESVANG Når der fredag 27. september er kulturnat i Ikast-Brande Kommune, vil det spille på Åboesvej i Engesvang.

Alle er inviteret til at deltage i et spil i stor skala og lytte til en koncert med et gospel-kor, fortæller Bodil Jørgensen fra foreningen Kulturens Venner.

- Vi indbyder folk til at gå en tur gennem Åboesvej fra Dybdalsparken til kirken. Undervejs vil man blive mødt med forskellige opgaver, og når holdene og familierne når hen til kirken, skal det vise sig, hvem der vinder de præmier, som nogle af byens handelsdrivende har stillet på højkant, siger Bodil Jørgensen.

- Jeg kan ikke afsløre, hvad opgaverne går ud på, men lokalhistorisk forening er medarrangør, så der bliver nok spørgsmål om nogle af de gamle huse på vejen, som jo er det gamle og oprindelige Engesvang. Men der er også beboere på vejen, som har forberedt helt anderledes opgaver, hvor også mindre børn kan gøre sig gældende, siger Bodil Jørgensen, som tilføjer:

- Som i andre spil gælder det om at være heldig, kvik og opmærksom.

Bodil Jørgensen opfordrer til, at man tager en lommelygte med, så man kan se spillepladen, når det begynder at blive mørkt.

Når deltagerne når hen for enden af Åboesvej er der kaffe, saftevand og kage i sognehuset. Bagefter kan man i kirken opleve en koncert med Meraki Gospel Choir under ledelse af Lydiah Wairimu og med pianisten James Khoanyana.

Bodil Jørgensen oplyser, at gospelkoncerten begynder ved 21-tiden, og hvis man kun ønsker at deltage i koncerten, kan man købe billet ved indgangen.

Bag arrangementet står Kulturens Venner i samarbejde med Engesvang Lokalhistoriske Forening og Engesvang Kirke.

Man kan købe billetter i Dagli’Brugsen og på Kulturens Venners hjemmeside.