Grøntsager fra Brande bliver til Michelin-mad: Eksperimenterer med helt nye grøntsager

Midt- og Vestjyske fødevareproducenter spiller en vigtig rolle i, at Michelin-restauranter har kvalitetsråvarer at arbejde med

Udgivet:20. februar 2019, 07.39

Læsetid:3 minutter

Brande - Vi er da lidt stolte, lyder det beskedent fra storgartner Axel Månsson fra Brande.

Mandag aften blev dette års Michelin-stjerner i Norden uddelt i Musikhuset i Aarhus.

28 danske restauranter er blevet tildelt i alt 35 stjerner.

Men for at kokkene overhovedet kan trylle med gastronomien, kræves gode råvarer.

Det er her, Axel Månsson og en række andre leverandører kommer ind i billedet.

Firmaet Axel Månsson A/S leverer økologiske råvarer til restaurant Substans i Aarhus, som siden 2015 har været indehaver af en Michelin-stjerne.

Yes, vi kan eksperimentere...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind