Farverigt Formland er slut

8163 kiggede forbi på messen for interiør- og designbranchen

Udgivet:01. februar 2023, 10.50

Læsetid:2 minutter

Formland-messen tiltrak lidt færre end normalt denne gang. Der kom godt 8000 besøgende på messen. Foto: Henrik Ole Jensen

8 måneder siden

MESSE Ny termin, ny koncepthal og ny udstilling. Formland Spring 2023 bragte flere nyheder med sig, og hver på sin måde har de bidraget til, at den traditionsrige interiør- og designmesse bevæger sig i takt med tiden.

Det står klart, efter at den 77. udgave af messen i går, tirsdag, takkede af efter tre inspirationsspækkede dage med høj aktivitet.

- Vi glæder os over en god og fremadskuende messestemning på Formland. Det vil vi gerne takke både udstillere og de 8163 besøgende fagfolk for, ligesom vi glæder os over den meget positive modtagelse af nyhederne på denne Formland, nemlig »Formland Circular Days« og »Fashion & Lifestyle«, lyder det i en pressemeddelelse fra den administrerende direktør for MCH A/S, Georg Sørensen, der tilføjer:

- Vi er taknemmelige for tilkendegivelserne fra både udstillere og samarbejdspartnere og ser frem til i fællesskab at fortsætte udviklingen af Formland.

Nye tiltag taget godt imod

Udstillingen »Formland Circular Days« bød på 31 kuraterede brands med cirkularitet som omdrejningspunkt, og debuten var et tilløbsstykke fra start til slut. Det samme gjaldt den nye koncepthal »Fashion & Lifestyle« med udstillere inden for mode og tilbehør. Det viste sig - helt som forventet - at være et godt initiativ, fortæller Thomas Klausen, administrerende direktør i brancheforeningen Dansk Mode & Textil, der har hovedkontor i Birk.

- Flere af udstillerne var spændte, men de mange tilkendegivelser, jeg har fået fra dem, har været positive; de har været meget glade, har alle fået tilført nye kunder og ønsker alle at være med igen. Når man har denne slags livstilsmesse, som jeg vil kalde Formland, er det helt naturligt at følge detaillandskabet, og derfor bliver vores opgave at lave det endnu bedre og endnu større næste gang med flere brands og udstillere. Det ser jeg frem til, og det gør fashion-udstillerne også, siger han.

Uforudsete muligheder

Messens brede fokus bliver fremhævet af flere udstillere. Det gælder blandt andre interiør- og brugskunstvirksomheden Chic Antique, der har udstillet på Formland igennem en lang årrække.

- Når vi står sammen som branche, tiltrækker messen mange forskellige typer af besøgende, og det betyder, at vi kommer i kontakt med folk og butikker, vi normalt ikke ville nå ud til. Vi har også denne gang fået utrolig mange nye kunder og leads med hjem, og samtidig opnår vi et personligt bånd til dem, vi møder her på Formland. Vi har haft nogle rigtig gode dage, og derfor har vi også planer om at fortsætte med at deltage, fortæller Amanda Johnsen fra Chic Antique.

Formland Spring, der plejer at blive gennemført over fire dage fra torsdag til søndag, strakte sig denne gang over tre dage fra søndag til tirsdag. Næste Formland - Formland Autumn 2023 - udspiller sig også søndag til tirsdag - det er denne gang 20.-22. august i MCH.