Var skadet i halvandet år: Tidligere FCM-profil rykker fra Premier League til USA

Efter næsten 10 år hos West Ham skifter Winston Reid til Kansas City på en lejeaftale

16. februar 2020, 11.39

Winston Reid skiftede fra FCM til West Ham i 2010. Foto: Ritzau Scanpix

FODBOLD En grim knæskade holdt ham fra banen i mere end halvandet år, men nu er Winston Reid endelig spilleklar igen.

Den tidligere FC Midtjylland-profil har været med på bænken hos Premier League-klubben nogle gange, siden han endelig blev spilleklar igen i november, men da der ikke har været udsigt til kontinuerlig spilletid, skifter den 31-årige forsvarsspiller nu til den amerikanske MLS-klub Kansas City på en lejeaftale, oplyser West Ham. Lejeaftalen gælder for resten af denne sæson. Forsvarsspilleren har kontrakt med West Ham til sommeren 2023.

I marts 2018 blev han ramt af en alvorlig knæskade og har ikke spillet siden, bortset fra en kamp for West Hams reserver i november. I en kamp mod Swansea fik han et alvorligt vrid i knæet og blev efterfølgende båret fra banen iført en iltmaske.

Det er blevet til over 200 førsteholdskampe for London-klubben.

Winston Reid kommenterer selv skiftet på sin Instagram-profil.

- Efter næsten 10 år er det tid til en ny udfordring i mit liv. Tak til klubben for alt, hvad den har givet mig. Det har virkelig været en fantastisk og nogle gange udfordrende oplevelse, skriver Winston Reid (oversat fra engelsk).

Winston Reid var på FCM’s akademi som ung spiller og fik derefter 92 kampe på FCM’s førstehold.

Han skiftede i sommeren 2010 til West Ham i Premier League. Det skete efter VM-slutrunden i 2010, hvor han var med for New Zealand. Winston Reid, der også har dansk statsborgerskab og boede i Danmark, fra han var 10 år, valgte at sige ja til at spille for New Zealand, selvom han havde spillet på forskellige danske ungdomslandshold.