Hør den lige her: Fansene i centrum for ny FCM-hymne

Musikduoen Claus og Morten, operasanger Peter Lodahl, Troels Skjærbæk fra Inside The Whale og flere andre lokale musikere står bag »Hymnen til Midtjylland«

17. maj 2019, 14.20

Thomas Fleron giver den gas (i forgrunden), da Midtjylland All Stars Band præsenterede »Hymnen til Midtjylland«. Morten Andreasen (t.v.) har komponeret melodien og er pavestolt over den nye sang. Foto: Flemming Hansen

Fodbold FC Midtjylland har fået en ny hymne. Skabt af velkendte musikere med rødder i lokalområdet og med indspark og sparring fra klubbens fans.

»Hymnen til Midtjylland« blev i dag for første gang præsenteret for offentligheden. Det skete fra scenen i Fælledparken før pokalfinalen.

- Vi er en gruppe dedikerede midtjyder, som er gået sammen om en sang til hele Midtjylland. Og jeg kan godt sige jer: Vi er pivhamrende stolte over den, siger Claus Lindeberg fra scenen.

Sammen med Morten Andreasen udgør han »Duoen Claus og Morten«. De to har sammen med blandt andre operastjernen Peter Lodahl, sangskriver Pernille Sangild og Troels Skjærbæk fra Inside The Whale skabt den nye sang, der har Thomas Fleron som forsanger. Sammen kalder de sig Midtjylland All Stars Band.

Lodahl fik idé på tribunen...