McDonald's, Burger King eller Sunset Boulevard? Nyt område er på vej til Aulum, og nu spørger man borgerne om idéer

Har du en god idé til det kommende service- og erhvervsområde ved Aulum?

Udgivet:12. september 2023, 00.00

Læsetid:2 minutter

Det er hele matrikel 1g, der nu bliver udlagt til dels servicecenter og erhvervsområde.

Jan Briks Kjærside
Journalist

AULUM Vi ved godt, slaget er tabt, allerede inden Folkebladet får presseafdelingen hos McDonald's i telefonen for at høre til, om det er den amerikanske burgerkæde, der etablerer ny fastfoodrestaurant ved motorvejsafkørsel 19 ved Aulum. For McDonald's svarer som udgangspunkt aldrig på henvendelser om fremtidige projekter.

Og ganske rigtigt:

- Vi har ingen kommentarer, lyder det fra McDonald's-presseafdelingen, der oplyser, at man generelt aldrig udtaler sig om kommende projekter, før der er underskrevet kontrakter og købsaftaler. Der er altså ingen - ud over kæden selv - der ved, om det er McDonald's, der er på vej til Aulum.

Heller ikke Burger King ønsker at kommentere, men fra Sunset Boulevard lyder det:

- Vi er altid på udkig efter spændende lokationer til åbning af flere Sunset Boulevard-restauranter. Aulum er bestemt et interessant område; dog har vi ikke i øjeblikket noget under opsejling her, lyder det fra presseafdelingen.

Læs også
Håber på tank og to fastfood-restauranter: Aulum skal have en servicestation ved motorvejen Håber på tank og to fastfood-restauranter: Aulum skal have en servicestation ved motorvejen
Læs også
Håber på tank og to fastfood-restauranter: Aulum skal have en servicestation ved motorvejen

Men planer - det er der. Ved motorvejsafkørsel 19 er der planer om byggeri af både tankstation, to restauranter, butik, ladepladser og bilvask på marken på rundkørslens vestlige side.

Og den ansøgning, der er tikket ind hos Herning kommune, har nu givet anledning til at udvide kommuneplanrammen, så den resterende del af den matrikel, hvor det nye servicecenter fylder knap halvdelen, kan blive udelagt til erhvervsområde.

I det debatoplæg, Herning kommune nu har sendt ud, opfordrer man borgerne til at komme med ideer:

»Som en del af processen inviterer Herning Kommune offentligheden og berørte myndigheder til at bidrage med idéer og forslag til planlægningen af serviceområdet ved Aulum,« hedder det.

Loading...
Læs også
Folkebladet på gaden: Hvad tænker du om, at der er ny restaurant og tankanlæg på vej til Aulum? Folkebladet på gaden: Hvad tænker du om, at der er ny restaurant og tankanlæg på vej til Aulum?
Læs også
Folkebladet på gaden: Hvad tænker du om, at der er ny restaurant og tankanlæg på vej til Aulum?

Indlæser debat