Ægteskabsdrama i Hodsager: Eksmand skød rival i tindingen med hardball-pistol

17. november 2020, 09.59

Foto: Martin Ballund

Hodsager Midt- og Vestjyllands Politi blev i går kaldt til Hodsager, hvor en 48-årig mand blev anholdt for at have skudt en 42-årig mand med en såkaldt hardball-pistol.

Den 48-årige indfandt sig ved 15-tiden på den 42-årige mands adresse. Årsagen var - oplyser politiet - at manden var blevet sur på sin ekskone, som var på besøg hos den 42-årige. Og det endte i går dramatisk, selv om pistolskuddene ikke var livstruende.

Ifølge politiet affyrede den 48-årige tre skud, hvoraf mindst to ramte offeret henholdsvis på hånden og i hovedet ved tindingen.

Ved sin anholdelse, hvor den 48-årige var beruset, blev han sigtet for brud på straffelovens paragraf 252, der har en strafferamme på otte års fængsel. Det skyldes, at han med skuddene på hensynsløs måde forvoldte fare for den 42-årige mands liv eller førlighed.

Politiet vurderer under alle omstændigheder, at der er tale om farlig vold med hardball-pistolen, som politiet har konfiskeret. Den 48-årige blev i går løsladt efter at have været anholdt i et par timer, men han kan forvente et retsligt efterspil i sagen.