Venner til A-VM sammen

To Sunds-spillere har fulgt hinanden i mange år. Nu følges de til VM for U19-landshold

Udgivet:11. maj 2013, 13.42

Læsetid:2 minutter

Tom Laursen. Simon Lauridsen (t.v.) og Mikkel Skov Nielsen har spillet floorball sammen i Sunds, siden de var U9-spillere. I dag er de sammen til A-VM for U19-landshold.

Thomas Damm
Journalist
Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsjournalist på Folkebladet siden 2006. Har især fokus på ishockey. Er (desværre) ikke selv særligt sportsligt anlagt ... Født og opvokset i Aarhus så holder altid lidt øje med de hviie' fra Fredensvang. Tip mig gerne om stort og småt fra den lokale sportsverden!
Se flere artikler af Thomas Damm

10 år siden

De seneste mange måneder har stort set ikke handlet om andet end skole og floorball for de to Sunds-drenge Simon Lauridsen på 18 og Mikkel Skov Nielsen på 16. De to spillere er nemlig lige nu med til U19-VM i A-gruppen, som Danmark for første gang er repræsenteret i.

De 2 er blandt de 20 drenge, der kom med i den endelig trup. Herning Folkeblad fik en snak med dem før afrejsen.

- Det begyndte for et års tid siden, hvor den første bruttotrup på 50 spillere blev udtaget. Siden er flere og flere blevet sorteret fra, og nu er vi så blevet blandt de 20, der skal med, fortæller Simon Laudridsen.

På hold sammen i ni år

Nu er de kommet gennem nåleøjet. De har haft hinanden at støtte sig til gennem hele processen, men deres venskab går meget længere tilbage.

- Vi har jo nærmest kendt hinanden altid, og vi har altid spillet sammen. Vi begyndte som U11-spillere, så det er vel 9 år siden. Siden har vi altid spillet i kæde sammen, så på alle måder kender vi hinanden godt, fastslår Simon Lauridsen.

I nogle af de seneste landskampe har de også spillet i kæde sammen.

Læs meget mere om de to floorballdrenge og deres ambitioner i Herning Folkeblad i dag, lørdag. 

Er du abonnent kan du læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play