Mentorordning er populær i Herning

Morten Bertelsen Hertz er netop blevet projektansat i reklamebureauet Konceptas efter to års mentorforløb i forbindelse med uddannelsen på AU Herning

Udgivet:12. september 2013, 08.46

Læsetid:2 minutter

Tom Laursen. Morten Bertelsen Hertz (t.v.) har været meget glad for sit mentorforløb hos Konceptas

Brian Kjær Andersen
Erhvervsredaktør| bri@herningfolkeblad.dk

AU Herning tilbyder på flere af sine uddannelser de studerende et tæt samarbejde med private virksomheder, som man ikke på samme måde ser i resten af landet.

Virksomheds-kontakten var således en afgørende faktor for, at Morten Bertelsen Hertz, som har sjællandske rødder, valgte Herning, da han i sin tid besluttede sig for at læse først erhvervsøkonomi og siden kandidatuddannelsen cand.merc.

Fleksibel ordning

De to afsluttende år på kandidat-uddannelsen er bygget op om en mentorordning, hvor størsteparten af de studerende er ude i en virksomhed en til flere gange om ugen og dermed får konkrete opgaver at koble deres teori på.

Med Morten Bertelsen Hertz interesse for markedsføring var det oplagt at tage kontakt til reklamebureuaet Konceptas i Herning, og direktør Nicolai Hartung har været godt tilfreds med den måde at tage en studerende ind i virksomheden.

- Der skal være noget i det for begge parter, og det føler jeg helt klart, at der har været. Det er en meget fleksibel ordning, og vi har blandt andet brugt Morten på nogle analyse-opgaver for kunder, hvor han efterfølgende også har været med ude og fremlægge resultaterne for kunden, nævner Nicolai Hartung.

Et forbedret CV

For Morten Bertelsen Hertz har forløbet også til fulde levet op til forventningerne. Han blev færdiguddannet i sidste måned og har efterfølgende sikret sig en fuldtids-projektansættelse hos Konceptas, som løber i tre måneder.

- Der er stor forskel på teori og praksis, og mentorforløbet har helt klart givet mig en anden indsigt i branchen og højst sandsynligt forbedret mit CV, siger den nyuddannede cand.merc.

 

I Erhvervsmagasinet i Herning Folkeblad kan du torsdag læse mere om Morten Bertelsen Hertz og mentorordningen.

Er du abonnent kan du klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere