Video: Vildbjergs vejr for vildt til mesteren

DM i ballonflyvning nåede til Vildbjerg fredag aften, men så kom det heller ikke længere

11. august 2019, 13.32

Christoffer Mundt (nummer tre fra venstre) og hans hold kunne kalde sig Danmarksmester, da de kom til Vildbjerg. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Christoffer Mundt blev fredag aften danmarksmester i ballonflyvning for sjette eller syvende gang. Ballonskipperen fra København og hans besætning kunne kalde sig mestre, da de stod på en græsmark tæt på Vildbjergs midte, og de blev mestre uden at lette en tomme fra jorden.

- I ugens løb havde vi de to flyvninger, der var nødvendige, og vi har vundet fem af de seks opgaver, fortalte Christoffer Mundt.

De 11 hold fik deres opgave - og startsted - udleveret hos Tvind i Ulfborg, der lagde lokation til årets DM, og så var det ellers bare med at køre ud til startstedet. Christoffer Mundt og hans hold var de første, der ankom til Vildbjerg, og sammen med de øvrige 10 hold, var de godt i gang med at gøre klar til fredagens aftenflyvning, da det blev besluttet at aflyse.

Vejret virkede rigtigt fint på jorden, men lidt oppe var det vildere, og der var også regn på vejr.

Derfor måtte Christoffer Mundt og hans ballonvenner vende snuden mod vest - på fire hjul - med endnu et mesterskab i kurven.