65 år ved hinandens side

Udgivet:04. maj 2022, 12.51

Læsetid:1 minut

Erna og Søren Madsen vil af ældre Hammerum- boere være kendt fra byens hedengangne mejeri. Torsdag har de krondiamantbryllup. Foto: Privatfoto

KRONDIAMANTBRYLLUP Erna og Søren Madsen, Agerskovvej 25, Hammerum kan i morgen, torsdag 5. maj, fejre krondiamantbryllup.

Parret er oprindelig fra Grindsted-egnen og flyttede i de første år af ægteskabet flere gange på grund af arbejde, før de kom til Hammerum i 1976, og Søren Madsen overtog jobbet som mejeribestyrer.

Her fik han ved flere lejligheder hæder for sin smørkvalitet, som var den bedste i landet, og han deltog også aktivt i organisationsarbejde inden for mejeribranchen.

Året efter ægtemanden fik også Erna Madsen ansættelse i mejeriets osteudsalg og brød dermed med den rytme som hjemmegående, hun havde haft, mens parrets tre sønner var små.Efter at mejeriudsalget lukkede, arbejdede Erna Madsen blandt andet på plejecentret Toftebo, hvor hun fortsatte med at tage afløservagter, til hun var noget over 70 år.

Som pensionist var Søren Madsen gennem fem år medlem af ældrerådet for hele Herning Kommune.

På familiefronten har alle tre sønner stiftet familie, og der er både børnebørn og to små oldebørn, som skal med til krondiamantfest.

Hele flokken bliver også samlet igen senere på året, når Søren Madsen fylder 90 år. Parrets grundholdning har altid været, at man skal fejre de ting i tilværelsen, der giver anledning til en lille fest. -SEJER

Indlæser debat