En buket roser via avisen til vaccinations-medarbejdere

14. april 2021, 13.14

Foto: Adobe Stock Photo

VACCINATION Som bekendt var mandag 12. april udset til at være den store vaccinationsdag med en målsætning om, at 100.000 danskere skulle have et stik i armen.

Jeg var blandt dem, der fik lejlighed til så at sige at prøve systemet af, så jeg var både spændt og forventningsfuld, da jeg klokken 17.15 ankom til den tidligere postterminal på Godsbanevej i Herning.

Nu bagefter må jeg bare sige/skrive, at jeg er meget taknemmelig for og imponeret over forløbet af den behandling, jeg fik. Det var en særdeles positiv oplevelse for mig at være med til. Alle dem, jeg havde kontakt/samtale med i og omkring vaccinationslokalet, havde for mig at se en meget tillidsfuld og imødekommende handlemåde.

Da jeg var færdig med selve stikket, fik jeg udleveret en vejledning på et stykke A4-papir. Det besluttede jeg at læse i ro og mag i løbet af de 15 minutter, jeg slappede af i en stol i det terminalrum, der førte ud til parkeringspladsen. Det var god og nyttig læsning for mig.

Med disse ord vil jeg gerne i fuld offentlighed give en tak til de »ukendte mennesker«, der var med til at gøre den store vaccinationsdag til en positiv og indholdsmættet dag for mig.

PS: Når jeg bruger ordet »positiv« midt i en coronatid, skal det naturligvis forstås uafhængigt af betydningen af, om et testresultat kaldes positivt eller negativt.

Indlæser debat...